Politehnica Timișoara va începe, de mâine, un cantonament pe plan local care se va întinde până pe 9 februarie. Antrenorul Bogdan Andone a stabilit un lot de 23 de jucători care vor începe acest stagiu, zece dintre ei fiind sub 21 de ani. De menționat e reținerea în lot a portarului Alexandru Borbei și a mijlocașului Alexandru Gașpar, ambii proveniți de la grupa de juniori născuți 2003 a clubului alb-violet.

Iată lotul care va intra, de mâine, în cantonament:

Portari: Cosmin Dur-Bozoancă, Alexandru Borbei;
Jucători de câmp: Radu Motreanu, Marco Giuricici, Ioan Mera, Dănuț Bilia, Cristian Scutaru, Ionuț Coadă, Carol Taub, Vlad Bîte, Răzvan Ghinescu, Alin Ignea, Adrian Poparadu, Cornel Predescu, Deian Sorescu, Raul Krausz, Florin Lazea, Daniel Boloca, Artur Teut, Marvin Schieb, Ionuț Plămadă, Olivier Lusamba, Alexandru Gașpar.

În lotul reținut pentru cantonament se regăsesc opt nume noi față de cel care a încheiat sezonul de toamnă. E vorba despre Cristian Scutaru (ex-UTA), Marvin Schieb (ex-ASA Târgu Mureș), Daniel Boloca (ex-Tatran Presov), Olivier Lusamba (ex-Olimpia Satu Mare), Florin Lazea (revenit după împrumutul la CSM Lugoj), Artur Teut (revenit după o perioadă de inactivitate), Alexandru Borbei și Alexandru Gașpar (promovați de la grupa 2003 a clubului).

După cum se poate observa, în lot nu a fost inclus, deocamdată, Cătălin Bădăuță. Situația atacantului care a marcat 29 de goluri în meciurile oficiale ale Politehnicii din ultimele două sezoane și jumătate va fi clarificată în zilele următoare.

În prima săptămână de cantonament, Politehnica are programate două meciuri de verificare. Marți, 30 ianuarie, alb-violeții vor întâlni formația de Liga a III-a ACS Ghiroda, iar sâmbătă, 3 februarie, se vor duela cu o altă reprezentantă a eșalonului terț, CSM Școlar Reșița. Orele de start și locurile de desfășurare ale celor două partide urmează a fi stabilite, în funcție de condițiile meteo.