Echipa noastră a disputat azi dimineaţă, la finele primei săptămâni de cantonament, un joc şcoală cu o selecţionată formată în mare parte din juniori ai Politehnicii născuţi în anii 2003 şi 2004. Seniorii alb-violeţi s-au impus cu 5-0 (3-0) în meciul de pregătire de pe arena „Ştiinţa”.

Denis Radu a marcat o „dublă” în minutele 5 şi 10, apoi Axente (min. 32) a stabilit scorul pauzei cu un şut din careu. În partea secundă au mai marcat Manea (min. 57) şi D. Andrei (78), tot din acţiune. Portarii George Păduraru şi Harrison Devenish-Meares au făcut „schimb” de echipă la pauză.

Tânărul goalkeeper Popeţ a fost menajat azi din motive medicale iar fundaşul stânga Tudor Năstase nu se mai pregăteşte cu echipa noastră. În partea secundă pentru „seniori” au mai evoluat Alexandru Trancă (Viitorul Pandurii), mijlocaş în probe, şi Srgian Luchin, care s-a antrenat cu echipa noastră în ultima perioadă.

Politehnica seniori: Devenish-Meares – Sofran, Mera, Scutaru, Pamfile – Ignea – D. Radu, R. Rus, Zaluschi, Bîrnoi – Axente. Au mai intrat: Păduraru – Jurj, Luchin, Bocşan, Oanea, Trancă, S. Costea, Manea, Haţegan şi D. Andrei. Antrenor: Dorin Toma.

Politehnica juniori*: Păduraru – Amariei, Bîrlovean, Moţiu, Coroiu, Gologan, Schipor, Trip, Butar, Al. Rus, Ehling. Au mai intrat: Devenish-Meares – Stemate, Bălănescu, Icma, Jorza şi Zetu. Antrenor: Remus Datcu.

„Am încheiat această săptămână cu un joc. Din păcate nu am reuşit să jucăm cu cei de la Reşiţa, deoarece încă nu şi-au completat lotul ca să poată să joace amicale. Am făcut un joc-şcoală între noi şi juniorii clubului. A fost o săptămână grea, o săptămână în care jucătorii au reacţionat foarte bine la căldura şi oboseala acumulată. De asemenea, jocul de astăzi a fost unul foarte bun ţinând cont şi de faptul că sunt foarte obosiţi. După amiaza aceasta şi ziua de mâine sunt dedicate refacerii jucătorilor. Iar de luni vom continua pregătirea centralizată până miercuri, când vom ieşi din cantonament cu un joc acasă cu cei de la Reşiţa”, a declarat antrenorul Dorin Toma după acest joc-şcoală.

Aşadar, următorul joc de pregătire al Politehnicii va fi miercuri, 14 iulie, de la ora 11.00, pe stadionul „Dan Păltinişanu”, cu CSM Reşiţa.