Vineri, în primul meci al etapei a 27-a a Ligii a II-a, Politehnica va întâlni pe CS Mioveni.

Meciul se va disputa în deplasare, de la ora 18. La alb-violeți sunt, din nou, mulți indisponibili. Cr. Ene este suspendat, iar D. Munteanu, Schieb, Plămadă și Motreanu sunt, toți, accidentați.

Ultimul, accidentat la meciul cu Petrolul, urmează să facă un RMN. Va reveni, în schimb, Coadă, iar Dros se întoarce de la naționala de tineret a Republicii Moldova.

Lotul echipei susținute de UPT și Druckeria va pleca spre Mioveni mâine.

În clasament, Politehnica este pe locul 14, cu 30 de puncte, la patru puncte de zona retrogradării. Mioveniul se află pe 7, cu 39 de puncte.

În tur, Poli a câștigat cu 1-0.

Poli vine după două meciuri în care a… schimbat antrenori. Emil Săndoi a plecat de la FC Argeș, iar Mugurel Cornăţeanu de la Petrolul după partidele contra studenților alb-violeți.

Revenind la meciul cu prahovenii, să mai adăugăm că în formula de start s-au aflat nu mai puțin de șase jucători transferați în iarnă!!

Corner de pe stânga. Execută Ignea. Centrare, cap Mera, gol! Fază din care Poli a marcat de două ori, în prima repriză, contra Petrolului. Ce ar fi ca această fază să devină marcă înregistrată?

Declarații de la conferința de presă de azi:

Cosmin Petruescu, antrenor Politehnica

Alexandru Cherecheș, jucător Politehnica

Călin Jurj, jucător Politehnica