Politehnica Timișoara a devenit, în decursul ultimilor ani, un pol de atracție pe plan național. Fotbaliști din zona de vest, dar și din cele mai îndepărtate colțuri ale țării își oferă în mod constant serviciile, din dorința de a evolua și de a se afirma în tricoul alb-violet.

Ca urmare a numeroaselor solicitări sosite în ultimele săptămâni, Politehnica Timișoara a decis să își deschidă porțile pentru tinerii fotbaliști din Banat și nu numai. În această săptămână, în zilele de miercuri, joi, și vineri (27-29 iunie), toți cei care își doresc să facă parte din „familia” alb-violetă vor fi verificați de antrenorii Antonio Foale și Alin Ionescu. Sesiunile de selecție vor începe zilnic la ora 10:30, la Baza 2 a Politehnicii.

Cei care doresc să participe la această acțiune se pot înscrie în continuare, la numărul de telefon 0724.654.387 (Sebastian Novovic). Menționăm că în fiecare dintre cele trei zile, fotbaliștii care participă la sesiunile de selecție trebuie să se prezinte la ora 10:00 la vestiarul de la Baza 2, cu echipament de picior (ghete, jambiere, șort etc.).