Suntem încântaţi să anunţăm că Unibet este partenerul principal al Politehnicii Timişoara în următoarele două stagiuni competiţionale.

Sebastian Novovic, director de imagine Politehnica Timişoara: „Unibet este un partener strategic foarte important pentru proiectele pe care dorim să le realizăm pentru clubul şi suporterii Politehnicii. Este un brand care a dat dovadă de profesionalism în toate parteneriatele lor de până acum. Este un pas major, mai ales că astfel vom reuşi să ne apropiem şi mai mult de acei susţinători ai noştri care aşteaptă şi merită mai multă interacţiune cu clubul favorit. Deoarece actualul parteneriat are şi o latură destinată exclusiv dezvoltării componentei media şi de imagine suntem convinşi că vom realiza lucruri mari împreună. Bine aţi venit în familia alb-violetă!”

Andreas Nichilciuc, Country Manager Unibet Romania: „Ne bucurăm să ne alăturăm astăzi proiectului Politehnica Timişoara. Pasiunea cu care suporterii au readus la viaţă o echipă de tradiţie a fotbalului românesc, îndârjirea cu care au luptat pentru ca formaţia lor să revină la cel mai înalt nivel, precum si determinarea de a duce proiectul mai departe ne bucură şi ne responsabilizează în acelaşi timp.

Prin noul parteneriat, dorim să ne aducem contribuţia la revenirea unui brand important pe prima scenă a fotbalului românesc. Ne ghidăm după motto-ul nostru, “De la jucatori, pentru jucatori”, şi dorim să le oferim suporterilor bănăţeni experienţe memorabile alături de jucătorii în alb-violet”.

Cu o istorie de peste 20 de ani şi peste 30 de milioane de clienţi, Kindred Group este una dintre cele mai mari companii de jocuri de noroc din lume. În România, Kindred operează 2 branduri, Unibet si Vlad Cazino, şi deţine licenţa pentru operare de jocuri de noroc online până in 2026.