Astăzi, la sediul FRF, a avut loc tragerea la sorţi a programului părţii a doua a campionatului Ligii 2 2021-22 (play-off, respectiv play-out). Conform sorţilor Politehnica va debuta în play-out pe teren propriu în compania formaţiei Dunărea Călăraşi.

Programul play-out-ului – Grupa A:

Etapa I: Politehnica – Dunărea Călăraşi (19 martie)

Etapa II: FK Csikszereda – Politehnica (2 aprilie)

Etapa III: fără adversar

Etapa IV: Politehnica – CSC Şelimbăr (16 aprilie)

Etapa V: Dacia Unirea Brăila – Politehnica (22 aprilie)

Etapa VI: Politehnica – Metaloglobus (30 aprilie)

Etapa VII: Poli Iaşi – Politehnica (7 mai)

În cadrul play-out-ului, în fiecare grupă se va disputa un singur joc între participante, rezultând astfel şase meciuri pentru fiecare formație. La finalul play-out-ului, vor retrograda locurile 6 și 7, iar cele două formații de pe locul 5 în cele două grupe vor juca un baraj în dublă manşă pentru menținerea în Liga 2.

Politehnica începe play-out-ul de pe locul 5 al Grupei A, cu 21 de puncte.

UPDATE „Fiecare joc a devenit foarte important, indiferent că adversarul se numeşte Călăraşi, care e în partea inferioară a clasamentului, sau Csikszereda, care a încheiat pe locul 7. Fiecare joc este extrem extrem de important. Venim după o înfrângere, o înfrângere care are în spate cinci jocuri bune, cu rezultate pozitive, va trebui să trecem peste această înfrângere, să analizăm ceea ce nu a fost în ordine, să luăm decizii bune, în aşa fel încât primul joc – cu Dunărea Călăraşi – să ne găsească la un nivel foarte bun. Eu cred că este un program echilibrat şi pentru noi şi pentru Şelimbăr. Poate faptul că jucăm cu ei acasă reprezintă un avantaj, însă cred că fiecare joc e dificil, fie că jucăm acasă, fie că jucăm în deplasare, fiecare joc este foarte dificil şi trebuie tratat ca atare!”, a declarat Nicolae Croitoru, antrenorul principal al Politehnicii, după tragerea la sorţi a programului play-out-ului.

Foto: Leczki Jozsi