Politehnica Timișoara are onoarea de a anunța un parteneriat cu puternice implicații în comunitatea noastră. MENSAVE și Politehnica vor face echipă pentru a oferi cât mai multor oameni informații despre importanța acordării primului ajutor și pentru a educa generația viitoare să participe activ la îmbunătățirea sistemului medical de urgență din România.

Compania MENSAVE oferă cursuri de prim ajutor atât companiilor, cât și persoanelor fizice. Cursurile sunt susținute de experții medicali din acest sector: medici de Anestezie și Terapie Intensivă și paramedici SMURD. Tematica cursurilor este construită din experiența cazurilor abordate de către formatorii companiei.

MENSAVE deschide astfel un nou parteneriat strategic pentru serviciul de prim-ajutor din România. Alături de echipa de suflet a orașului, Politehnica Timișoara, vom demara cel mai amplu proiect privat de prim ajutor din România.

În prima etapă a parteneriatului vom implementa cursurile de prim-ajutor pentru fotbaliștii Politehnicii și staff-ul Academiei Politehnica Timișoara. În a doua etapă a parteneriatului vom forma o echipă puternică pentru a demara și gestiona o campanie de achiziție și instalare de defibrilatoare semi-automate externe (AED), dar și instruirea populației în utilizarea corectă a acestora și acordarea măsurilor de prim-ajutor.

”Suntem onorați să pornim la acest drum alături de Politehnica Timișoara. Vom începe un proiect unic, care va avea bazele în orașul nostru de suflet, Timișoara. Ne dorim să punem România la masa țărilor europene dezvoltate în prim-ajutor și nu numai.
De asemenea, suntem încântați că acest proiect va avea startul în anul Centenarului pentru Politehnica Timișoara!”

Echipa MENSAVE, Roxana Popa & Cristian Ghiță

www.mensave.ro