Foto: Emanuel Titus Ilieși / Mediafax Foto

După amânarea etapei a 23-a din Liga a II-a, Politehnica Timișoara va juca și al doilea meci oficial al anului 2018 tot în fața propriilor suporteri. La finalul săptămânii viitoare, sâmbătă, alb-violeții vor primi vizita Academicii Clinceni, formație care acum se află pe locul 5 și cu două puncte în plus.

Cum runda a 23-a, care ar fi trebuit să se joace în acest weekend, a fost amânată pentru 28 martie, competiția Ligii a II-a va continua direct cu etapa a 24-a. Sâmbăta viitoare, de la ora 12:30, Politehnica Timișoara va disputa un nou derby de clasament, cu Academica Clinceni. Ilfovenii au trecut pe locul 5, deținut peste iarnă chiar de alb-violeți, după ce au învins cu 3-1 în deplasarea de săptămâna trecută, de la Șiria. Cu un lot remaniat față de turul campionatului și cu un nou antrenor principal, în persoana ex-polistului Ilie Poenaru, formația din Clinceni se anunță, și în această primăvară, un adversar incomod pentru oricare dintre competitoare. La fel cum s-a întâmplat la meciul cu Chindia, și cel de săptămâna viitoare, cu Academica, va fi televizat, de această dată de Telekom Sport.

În turul campionatului, Politehnica a reușit la Clinceni cea mai spectaculoasă victorie din acest sezon. Timișorenii s-au impus cu 3-2 în Ilfov, după ce au fost conduși cu 2-0.

FRF a stabilit programul complet al etapei a 24-a, precum și cele patru meciuri televizate ale rundei:

Sâmbătă, 10 martie, ora 11:00
Luceafărul Oradea – FC Argeş
Foresta Suceava – Chindia Târgovişte
Ştiinţa Miroslava – Metaloglobus Bucureşti
Pandurii Târgu Jiu – CS Mioveni
Sportul Snagov – ASA Târgu Mureş 3-0 („masa verde”)
Olimpia Satu Mare – CS Baloteşti 0-3 („masa verde”)

Sâmbătă, 10 martie, ora 12:30
ASU Politehnica Timişoara – Academica Clinceni – TelekomSport
Dunărea Călăraşi – CS Afumaţi – DigiSport

Duminică, 11 martie, ora 11:00
Ripensia Timişoara – Dacia Unirea Brăila – TelekomSport

Duminică, 11 martie, ora 12:00
UTA – AFC Hermannstadt – DigiSport