În urmă cu aproximativ două săptămâni vă prezentam noua divizie din cadrul clubului nostru, Politehnica Timișoara ESports. În continuare vă oferim o scurtă descriere a componenților echipei virtuale de pe consola PS4.

●●●

Paul Cucoș – Paul93SQL
Salutare, sunt Paul și sunt managerul de FIFA al echipei virtuale SS Politehnica ESports. Am 27 de ani, lucrez ca și șofer de TIR, iar în timpul meu liber îmi place gaming-ul sau activitățile sportive. Am ales Poli pentru că am ales cu sufletul şi pentru că orice alt timișorean ar fi procedat la fel. Pe această cale vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în acest proiect, dar şi suporterilor care mi-au trimis mesaje pentru a face parte din această echipă şi pentru a apăra blazonul și tot ceea ce înseamna Poli.

●●●

Salut. Sunt Cătălin, am 23 de ani, joc FIFA pentru că sunt înnebunit după fotbal. Merg să joc mini fotbal de câteva ori pe săptămână,dar şi în weekenduri. Nu lipsesc de la meciurile lui Poli, fie acasă, fie în deplasare, pentru ca Poli suntem Noi, suporterii care sprijinim acest club de fotbal!

●●●

Salutare. Numele meu este Denis Gabriel Butean, am vârsta de 18 ani şi sunt din Timișoara. Joc FIFA deoarece este un hobby pentru mine în timpul liber. Am ales să joc pentru Poli deoarece este echipa mea de suflet. Forza Viola!

●●●

Salut. Sunt Mihai, joc FIFA pentru relaxare și am ales Poli pentru că frăția din stadion poate merge și în mediul online!

●●●

Servus, sunt Andrei. Am venit aici deoarece este echipa mea de suflet şi îmi doresc să ajut la promovarea clubului.

●●●

Bună, sunt Edy. Am venit la Politehnica Timișoara deoarece este echipa mea de suflet și îmi doresc să promovăm împreună pentru a aduce Politehnica acolo unde îi este locul!

●●●

Salut, sunt Adrian şi am venit la această echipă deoarece este echipa mea de suflet şi îmi doresc să ajut la promovarea clubului în prima ligă.

●●●

Salut, Alex aici. Sunt polist de când mă ştiu iar din momentul în care am aflat că Politehnica Timişoara îşi face echipă de ESports nu a mai existat altă variantă pentru mine. Până în prezent am evoluat la frații din Giuleşti, Rapid ESports.

●●●

Salut, sunt Dacian. Sunt fan şi am ales să joc pentru Politehnica. În Timişoara m-am născut şi mă mândresc cu oraşul meu. Şi, bineînțeles, cu cele două culori: alb-violet!

●●●

Salut. Sunt Edi, am 16 ani și sunt junior la Liceul cu program sportiv „Banatul”. Joc FIFA pentru că fotbalul este cea mai mare pasiune a mea și am ales să joc la Poli deoarece este echipa mea de suflet. Merg la meciurile Politehnicii de când aveam 4-5 ani, iar de vreo 2-3 ani sunt nelipsit din Peluza Sud Timişoara.

●●●

Bună. Numele meu este Andrei Lazăr, FIFA este jocul meu preferat, pentru că iubesc fotbalul! Am ales Politehnica Timişoara deoarece de mic copil m-a lovit un virus letal, fără de leac, numit POLI!

●●●

Bună, mă numesc David. Am 17 ani şi îmi place să joc FIFA. Am ales să joc la Politehnica Timișoara pentru că îmi place această echipă şi am nişte colegi minunați.

●●●

Partida dintre Politehnica ESports și Rapid ESports va fi transmisă live de conturile nostre de YouTube și Facebook.