Politehnica Timișoara are onoarea de a anunța extinderea familiei de parteneri ai clubului violet. Pe această cale le urăm ”Bun venit!” prietenilor noștri de la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Instituție de excelență în medicina stomatologică românească, rețeaua de clinici oferă toată gama de consultații, intervenții și tratament în cele 19 locații în care operează, în București și în alte 12 orașe mari din țară.

Sănătatea dentară este extrem de importantă, în special pentru sportivii de performanță. O stare precară a danturii este un motiv întemeiat de a nu acorda viza medicală de joc sportivilor, complicațiile ce pot apărea în urma diverselor afecțiuni dentare putând conduce la situații grave de sănătate. La Politehnica Timișoara punem accent pe evaluarea constantă a stării de sănătate a sportivilor noștri, iar parteneriatul cu Clinicile Dentare Dr. Leahu ne va ajuta să consolidăm acest aspect.

De asemenea, parteneriatul va fi orientat și către comunitatea violetă. Ca parte a colaborării vom oferi suporterilor care au cumpărat acțiuni și membrilor oficiali din acest sezon un cadou ce constă într-un pachet de bun venit în Clinicile Dentare Dr. Leahu, format din consultație, radiografie dentară panoramică și plan de tratament personalizat. Voucherele vor fi transmise, prin intermediul e-mailului, către toți acționarii clubului și către membrii oficiali din acest sezon, ele trebuind să fie prezentate în format electronic la recepția clinicii, la prima vizită.

Parteneriatul este valabil pentru sezonul 2022/2023, cu opțiune de prelungire, imaginea Clinicilor Dentare Dr. Leahu fiind promovată la partidele de pe teren propriu, cât și în online, pe canalele de comunicare ale clubului. Clinicile Dentare Dr. Leahu devin, astfel, parteneri Gold Politehnica Timișoara pentru sezonul în curs. Avem un drum și nu ne vom opri!

„Suntem mândri că putem fi partenerii Politehnica Timișoara pentru susținerea performanței sportive. Investiția în prevenirea afecțiunilor dentare nu se referă doar la resursele pentru tratarea a cât mai multe cazuri simple, ci și la activitățile care promovează sănătatea în toate aspectele sale. În plus, menținerea unei danturi sănătoase e un aspect esențial al obținerii rezultatelor în orice activitate sportivă.” Dr. Ionuț Leahu, fondator și CEO Clinicile dentare dr. Leahu