Pentru derby-ul de la Arad, Politehnica a plecat în dimineața meciului, direct din cantonamentul de la hotelul Alexandra. Asta după ce, în seara anterioară, o delegație a suporterilor le-a făcut alb-violeților o vizită de îmbărbătare.

Petruescu a ales să joace cu un vârf fals, Tavi Ursu, sprijinit de urcările dese ale lui Ignea. Au fost nu mai puțin de șapte jucători U22 titulari (inclusiv Dros, care nu este eligibil pentru regula U22, fiind din afara granițelor… actuale ale României).

Din păcate, pentru următorul joc vor fi suspendați nu mai puțin de patru jucători: portarul Murariu, cuplul de mijlocași la închidere Bogdan Vasile – Dros și mijlocașul ofensiv Ionuț Plămadă.

Portarul Borbei a plecat, după meci, la naționala de juniori U16, pentru o competiție amicală, Turneul celor 4 Națiuni, găzduită de țara noastră, dar va reveni pentru partida cu liderul Clinceni, în care, ținând cont de suspendarea lui Murariu și de faptul că D. Munteanu abia a revenit după accidentare, va fi titular (există acordul conducerii tehnice pentru a dezvălui acest lucru).

Peluza Sud a fost admirabilă, dar asta nici nu mai trebuie, probabil, menționat. Au fost 350 de fani viola, care au creat o atmosferă specifică marelui derby al Vestului. Au fost mobilizate impresionante unități ale forțelor de ordine, astfel încât incidentele aproape că n-au existat.

Photo credit: sebatataru.ro