🏅 ⚽ Înainte de partida Politehnica Timișoara v. ”U” Cluj intră în arenă în fața voastră Baietii in Ghete mici, juniorii din cadrul clubului nostru și cei pe care echipa mare se va baza în următorii ani!

Rând pe rând, începând cu cei mai micuți dintre ei, copiii vor intra pe bătrâna arenă Știința în aplauzele voastre pentru a primi recunoștința pe care o merită pentru rezultatele deosebite pe care le obțin an de an în toate competițiile, alături de un mic cadou din partea clubului. Prezentarea se va termina cu grupele de 2004 și 2003, cei care deja încep să facă primii pași spre echipa mare Politehnica Timișoara!

Vă așteptăm începând cu ora 12:00 pe stadion pentru a-i aplauda pe cei care peste ani ne vor încânta cu golurile marcate în #albviolet! Acțiunea dedicată Centrului va fi urmată de prezentarea lotului Politehnica Timișoara pentru returul sezonului 2017/208 al Ligii a II-a, precum și de partida amicală cu FC Universitatea Cluj, duel de gală cu una dintre echipele de tradiție ale României!

Ne vedem sâmbătă pe stadion, avem treabă! 👏 #BăiețiiÎnGhetuțe #avemundrum #vinclujenii