Cu deosebită plăcere dorim să vă prezentăm cel mai recent partener: Promograma TM.

Împărtășim principiilor solide, participăm împreumă în mod direct la dezvoltarea comunității locale și cert este faptul că parteneriatul dintre Politehnica Timișoara și Promograma TM va fi de bun augur pentru ambele tabere.

CONCEPT / MISIUNE / VIZIUNE

Promograma TM este o companie cu capital privat din România, fondată în anul 2017, la Timișoara.

Prin programul StartUp Nation 2017 și pe baza elaborării propriului plan de afaceri, organizația a accesat fonduri europene nerambursabile pentru dezvoltare.

Conceptul lor se bazează pe implementarea unei platforme de media-advertising și a unui canal de comunicare, exprimate prin Digital Signage.

Promograma TM adaptează și dezvoltă diverse aplicații, în direcția managementului de conținut media, personalizate pe nevoile clientului final.

Echipa lor este formată din specialiști individuali și experimentați în domenii conexe ca: IT, Marketing, Design Grafic, Producție Publicitară și Controlul Calității.

Partenerii pot fi contactați prin următoarele mijloace:

• adresa: Dumbravița, Str, Varșovia, Nr. 9, Timiș, RO 307160

• telefon: +40723826365

• e-mail: office@promograma.ro

• facebook: Promograma TM

Cotiso Popescu – Network Manager: „Promograma TM este prima rețea Digital Signage din Timișoara, destinată acțiunilor de promovare, informare și advertising. Susținem dezvoltarea mediului de afaceri zonal și promovăm proiectele, care aduc un plus de valoare și ajută la întărirea identității locale. În 2020, suntem onorați să anunțăm parteneriatul cu cel mai curat și îndrăzneț proiect fotbalistic, ASU POLI TIMIȘOARA! Fiindcă una este Poli, nicicând alta nu va fi!

#pgtm.ro
#asupoli
#zicusoare
#pentrutimișoara
#hailameci
#baietiiinghete