Foto: Emanuel Titus Iliesi / Mediafax Foto

Politehnica Timișoara vizitează mâine liderul Ligii a II-a, Dunărea Călărași, confruntarea fiind programată la ora 17:00, în direct pe Digi Sport 1. Fundașul dreapta al alb-violeților, Radu Motreanu, consideră că el și colegii săi sunt capabili de un rezultat pozitiv lângă brațul Borcea, în ciuda absențelor din lot și de pe banca tehnică.

„E un meci dificil și o deplasare lungă pentru noi. Din păcate, avem o serie de jucători accidentați și suspendați, dar sunt convins că jucătorii care vor intra vineri în teren vor reuși să îi suplinească pe cei care lipsesc cu succes. Sperăm să reușim împreună un joc care să ne aducă punct sau puncte”, a declarat Motreanu.

Tânărul fundaș de bandă a fost titular la precedenta vizită a echipei timișorene la Călărași, din octombrie 2016, atunci când Politehnica s-a impus cu 3-2.

„A fost un meci greu, ca oricare altul din Liga a II-a. Dunărea era o echipă bună și atunci. În prezent, cei de la Călărași se bazează mult pe mingi lungi și pun presiune pe mingea a doua. Dar trebuie să fim atenți, iar cu o concentrare bună cred că putem scoate un rezultat bun”, a mai spus Motreanu, care știe care poate fi ingredientul decisiv în jocul de mâine: „În primul rând, diferența se va face la atitudine. E clar, clasamentul dovedește că Dunărea Călărași e cea mai bună echipă din campionat, dar asta nu înseamnă că trebuie supraestimată. Noi vom merge acolo să ne facem jocul și vom vedea ce putem obține”.

Pentru Radu Motreanu, meciul de mâine va avea o latură specială, deoarece se va reîntâlni cu Dan Alexa, antrenorul care l-a promovat la nivel de seniori, pe vremea când ambii activau la ACS Poli.

„Dan Alexa e antrenorul care m-a debutat la seniori, la 16 ani. Îl cunosc foarte bine și nu cred că subestimează niciun adversar. Încearcă să le imprime jucătorilor săi o atitudine pozitivă și de luptători în vestiar”, a conchis Motreanu.

Partida Dunărea Călărași – Politehnica Timișoara, din cadrul etapei a 29-a a Ligii a II-a, va avea loc mâine, de la ora 17:00.