Politehnica Timişoara abordează cu încredere jocul din deplasare cu Rapid din play-off-ul Ligii 2, duel programat peste două zile la Buftea.

„Întâlnim o echipă care e pe loc direct promovabil, o echipă formată din jucători foarte buni, care pot să facă diferenţa în orice moment. Au dovedit-o şi la Timişoara, în patru-cinci minute au reuşit să întoarcă soarta jocului. Au jucători care dacă au spaţii pot să decidă un joc. Sunt şi organizaţi pe faza defensivă. Exceptând ultimul lor joc, de la Călăraşi, au fost echipa care a primit foarte puţine goluri. Este una dintre favoritele la promovare, dar mergem încrezători la Bucureşti, pentru că venim după două victorii, vrem să obţinem maximum din jocul acesta. Pentru noi este important să avem o organizare foarte bună, determinare şi curaj în momentul în care avem mingea. Va fi un meci greu, clar. Jucăm şi în nocturnă, va fi un altfel de ritm faţă de un meci pe care l-am juca mai devreme. Meciurile în nocturnă îţi dau poftă, îţi dau prospeţime, îmi doresc să ne ridicăm la nivelul jocului şi să ne întoarcem victorioşi”, a declarat Dan Alexa, antrenorul principal al alb-violeţilor.

O veste bună în privinţa situaţiei medicale din lot e revenirea lui Romario Rus.

Foto: Leczki Jozsi
Foto: Leczki Jozsi

Afectat de probleme musculare în ultimele două săptămâni, atacantul Stjepan Plazonja se află de asemenea la dispoziţia echipei pentru acest meci foarte important. „Cred că va fi cu siguranţă un meci bun, suntem 100% concentraţi, ne aşteptăm la un meci bun, Rapid e o echipă foarte bună. De asemenea, noi avem două victorii la rând, suntem plini de încredere şi vrem să câştigămAtmosfera e foarte bună după aceste două victorii şi cu siguranţă mergem cu un moral bun acolo”, a spus Plazonja. Vârful croat e principalul marcator al echipei noastre în campionat, cu patru reuşite.

Partida FC Rapid – Politehnica Timişoara se dispută joi, 13 mai, de la ora 20.30 (Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport +), pe stadionul CNAF din Buftea, în etapa a VIII-a a play-off-ului Ligii 2. Bucureştenii ocupă locul 2, cu 46 de puncte, în timp ce alb-violeţii se clasează pe 5, cu 39 de puncte.

Foto: Sebastian Tătaru