Foto: Emanuel Titus Ilieși / Mediafax Foto

Politehnica Timișoara încheie sezonul de ligă secundă cu un derby al orașului. În această seară, de la ora 19:00, alb-violeții vor întâlni Ripensia, pe stadionul „Dan Păltinișanu”. Prin vocea mijlocașului Raul Krausz, „Băieții în Ghete” au transmis că își propun să lase o ultimă impresie favorabilă înaintea intrării în vacanță.

„E ultimul meci pentru noi din acest sezon, e un derbi al orgoliilor, al ambițiilor, pe care trebuie să îl câștigăm. În mod sigur vom trata meciul la victorie. Ultima impresie contează, noi ne-am pregătit bine și în această săptămână, în care am încercat să aducem un plus de calitate în jocul nostru în așa fel încât să-i putem depăși pe cei de la Ripensia. Până la urmă, vrem să intrăm în vacanță cu o victorie și cu liniște. Sperăm, de asemenea, să vină cât mai mulți oameni în tribune, pentru ca și ei, la rândul lor, să lase o ultimă impresie bună”, a declarat Krausz.

În meciul din tur, din Ciarda Roșie, Krausz a marcat, în minutul 63, golul care a tranșat decisiv derby-ul în favoarea alb-violeților. Milocașul polist își propune să înscrie și în această seară, dar spune că primează obiectivul echipei.

„Normal că vreau să marchez, cred că toți fotbaliștii își doresc asta atunci când intră în teren. Dar primează obiectivul de grup, acela de a câștiga. Dacă va da gol oricare dintre colegii mei, iar la final vom avea cele trei puncte, voi fi cel mai fericit”, a mai spus Krausz.

Mijlocașul alb-violeților a lipsit în meciul de săptămâna trecută, cu Luceafărul Oradea, din pricini medicale, însă va fi apt pentru jocul din această seară.

„Mă simt bine, mi-am revenit. Am avut acea problemă la metatarsiene, care m-a împiedicat să joc la meciul cu Luceafărul. Dar acum sunt bine și voi fi 100% apt pentru jocul cu Ripensia”, a afirmat Krausz.

Fotbalistul care la începutul lunii iulie va împlini 23 de ani se află la finalul unui sezon bun în tricoul alb-violet. În actuala ediție a ligii secunde, mijlocașul central a marcat de trei ori în 33 de apariții.