Antrenorul principal al Politehnicii s-a arătat mulţumit de cum s-au descurcat elevii săi cu un coleg mai puţin în eşecul de la Buftea, scor 0-1 cu Rapid. Dan Alexa consideră că decizia arbitrului Ionuţ Coza de a-l elimina pe Cristian Bocşan a dezechilibrat partida.

„Despre jocul acesta nu pot să spun decât: un arbitraj – o ruşine! Ca toată maniera. Vreau să-mi felicit echipa, pentru că am făcut un meci foarte bun în zece oameni din minutul 17-18… Am avut situaţii unu la unu cu portarul. Am fost organizaţi. Sigur, Rapidul a pus presiune, dar a avut ocazii în momentul în care am riscat. Pentru că nu mai aveam ce să apărăm. Dar un arbitraj al lui Coza, am spus că nu comentez arbitrajul, dar … a fost fault în atac în primă fază, fault la Coadă clar. Şi apoi mişcare naturală a mâinii, din ce am văzut eu pe reluări. S-a rupt echilibrul. Până în acel minut Rapidul nu intrase în careu. Am pus presiune pe ei şi controlam cumva ostilităţile de început. Coza, un arbitru pe care l-am apreciat până acum. Dar ştiţi foarte bine, un rapidist, a fost în galeria Rapidului! Spunea să-mi asum, îmi asum tot! Pentru că este adevărat. Rapidul nu avea nevoie de arbitrajul lui Coza ca să câştige astăzi. Pentru tot ce s-a întâmplat, pentru că suntem o echipă mică, o echipă cu bani foarte puţini, pe care ne chinuim să-i facem rost. Veneam pe un trend ascendent, aveam şansa noastră. Cred că acea eliminare a fost decisivă pentru ceea ce s-a întâmplat apoi”, a declarat Dan Alexa la Digi Sport.

„Mai sperăm la locul 4, jucăm cu Mioveniul luni, echipa a arătat pe tot parcursul că merită să fie în acest play-off. Am jucat cel puţin de la egal la egal cu toţi adversarii, exceptând meciul de la Mioveni. Sunt foarte mândru de jucătorii mei, pentru că azi au făcut un joc bun, au avut ritm. E foarte greu să joci din minutul 18 în zece oameni împotriva Rapidului şi chiar şi aşa am ratat oportunităţile mai mari…”, a mai precizat tehnicianul Politehnicii.