Alb-violeţii au remizat alb astăzi pe terenul sintetic din Valea Domanului. A fost un 0-0 foarte fizic în compania gazdei CSM Reşiţa, liderul Seriei a 7-a din Liga 3.

Reşiţenii au dominat teritorial prima parte a jocului, dar fără a-şi crea mari ocazii la poarta lui Păduraru. Minutul 4 a adus primul şut al echipei noastre la poarta adversă, dar mingea trimisă de Doru Andrei a fost reţinută fără probleme de Micu. La buturile noastre Mediop a reluat incomod, din unghi, pe lângă poartă, 18 minute mai târziu. Apoi, Drăghiceanu (29) a trimis pe lângă poartă din lovitură liberă de la distanţă. Pe finalul reprizei echipa noastră putea marca după un corner, dar mingea trimisă cu capul de Bocşan a fost deviată peste buturi.

Repriza secundă a început cu un şut periculos din voleu expediat de Jorza (49), dar apoi nu au mai existat faze importante de poartă. Jocul a devenit foarte fizic şi pe fondul schimbărilor. Din motive medicale au lipsit din echipa noastră: Bîrnoi, Rogosic, Mera, Zaluschi şi Erceanu.

CSM Reşiţa: Micu – Bărboianu, Manolache, Dudea, V. Munteanu, Cioinac, Drăghiceanu, Jorza, Vasluian, Mediop, Breșneni. Au mai intrat: Zimmermann – Rimovecz, Ardei, Derbac, Cristea, Ciobotariu, Sima, Fota, Negru, Aboubakar. Antrenor: Dan Alexa.

POLITEHNICA: Păduraru (46, Devenish-Meares) – Sofran (78, Plumbuitu), Bocşan (80, Moţiu), Scutaru (80, Giosu), Oanea (46, Pamfile) – D. Andrei (46, D. Radu), Lazăr, Ignea (73, Bakoş), Vukoje (46, Sîntean) – Iamandache (78, Olariu), Ursu (73, Gerbi). Antrenor: Nicolae Croitoru.

„Pot să spun că a fost un amical binevenit, ca şi condiţii de desfăşurare aproape de un joc oficial. Chiar dacă evoluează în Liga 3 eu zic că e un adversar de Liga 2. Pe de altă parte, un joc binevenit, pentru că ne-a arătat şi nouă anumite lipsuri, pe care trebuie să le corectăm în perioada următoare, în aşa fel încât începutul de campionat să ne găsească la un nivel bun”Nicolae Croitoru, antrenor principal Politehnica Timişoara

Următorul joc amical al echipei noastre va fi miercuri, 9 februarie, de la ora 13.00, pe terenul altui lider din Liga 3 – Corvinul Hunedoara.