Jucătorii Politehnicii Timişoara au intrat de astăzi într-o vacanţă de zece zile. Alb-violeţii s-au pregătit în perioada 1-19 iunie la Baza 2 Politehnica, în grupuri mici, respectând protocolul medical impus de autorităţi.

Reunirea echipei pentru abordarea ediţiei 2020-21 a Ligii 2 a fost stabilită în principiu pentru data de miercuri, 1 iulie, de la ora 10.00, la Baza 2.

„Într-un scenariu optimist, anticipând startul competiţiei la jumătatea lunii august, dorinţa noastră ar fi să ne reunim pe 1 iulie. Vrem să efectuăm şi un cantonament, care depinde de asemenea de măsurile autorităţilor la nivel de ţară. Până la acel moment sperăm să avem definitivat lotul în proporţie de 80-90%. Clubul poartă în continuare discuţii cu jucătorii care se apropie de finalul perioadei contractuale”, a spus Marius Cociu, director sportiv Politehnica Timişoara.

Din fericire în toată această perioadă niciun component al echipei nu a întâmpinat probleme medicale de orice natură.

De asemenea, în această lună, echipa noastră a încheiat colaborarea cu trei jucători: Alexandru Cherecheş, Radu Motreanu şi Dragoş Săulescu. Pe această cale dorim să le mulţumim pentru perioada petrecută în alb-violet!

Alexandru Cherecheş (23 ani), originar din Şimleu Silvaniei, s-a alăturat Politehnicii în urmă cu doi ani de zile şi a adunat 51 de partide la nivelul Ligii 2, reuşind totodată să marcheze două goluri în primul sezon alături de „Băieţii în ghete”. Alex s-a impus rapid în flancul stâng al defensivei noastre şi are toate calităţile pentru a avea o carieră de succes!

Radu Motreanu (21 ani) e un localnic care a fost îndrăgit rapid de suporterii noştri. El a totalizat 70 de jocuri în Liga 2 pentru Politehnica, evoluând aici în două perioade diferite (2016-2018, respectiv 2019-20), pe parcursul a aproape patru sezoane. Cu siguranţă nu vom uita nici repunerile din margine marcă înregistrată ale fundaşului dreapta. Radu a evoluat la Politehnica sub formă de împrumut de la ACS Poli.

Dragoş Săulescu (28 ani) e un jucător care a fost de mult timp pe „lista” alb-violetă. A sosit la Timişoara iarna trecută de la CSM Reşiţa, dar din păcate pauza provocată de pandemie a făcut ca acesta să bifeze doar două jocuri în tricoul Politehnicii. Jucătorul şi-a dorit să fie mai aproape de casă după oprirea competiţiei.

Mult succes tuturor!