Lotul Politehnicii Timișoara a suferit modificări în ultima perioadă și dorim să clarificăm toate detaliile în rândurile ce urmează:

Vlad Bâte și Dragoș Coroiu au fost împrumutați pe un sezon, cu opțiune de reîntoarcere în orice moment, la CSC Ghiroda și Giarmata Vii respectiv CSC Dumbrăvița.

Călin Popescu, născut în 15 noiembrie 2001 la Brașov, a fost împrumutat de clubul nostru pe un an de la prim-divizionara Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Alexandru Borbei, jucătorul crestut la Centrul de Copii și Juniori – Politehnica Timișoara, a fost reclamat la Comisia de Disciplină FRF, dosar 359CL/2019. În urma sentinței pronunțată în 22 august 2019, comisia ne-a admis cererea constatând refuzul nejustificat al jucătorului de a încheia un contract de jucător profesionist cu Politehnica Timișoara. În consecință, Borbei a rămas legitimat ca jucător amator în cadrul clubului nostru și nu se poate transfera fără acordul nostru.

Radu Motreanu, un jucător providențial pentru echipa noastră în ultimele sezoane, a fost împrumutat din nou de la echipa care a retrogradat în Liga a III-a la sfârșitul sezonului trecut, ACS Poli Timișoara.

Sabin Lupu, jucător transferat în această vară, a încheiat orice legătură cu Politehnica.