Politehnica Timișoara va juca, sâmbătă, în etapa a 5-a din play-out-ul ligii secunde. Adversar va fi CSM Slatina, iar partida se va disputa în deplasare, de la ora 11. Singurii indisponibili sunt stoperii Bocșan (accidentat) și Huminic (aflat în recuperare), în timp ce Oanea și T. Călin sunt incerți. Ignea e apt de joc, revenind după accidentare.

În clasamentul grupei A, Poli este pe locul 7, ultimul, cu 19 puncte, iar Slatina se află pe locul 4, cu 28 de puncte.

Declarații de la conferința de presă de azi:

Paul Codrea, antrenorul Politehnica:

”Ne așteaptă un meci greu la Slatina. Din păcate nu am reușit să câștigăm etapa trecută, cu Șelimbăr, cu o victorie eram foarte bine în clasament. Această înfrângere ne-a afectat puțin moral, dar băieții s-au regrupat săptămâna aceasta și am avut o săptămână foarte bună de antrenament. Băieții s-au mișcat foarte bine. Știm că avem șanse foarte puține în continuare, dar mergem acolo să încercăm să câștigăm, să jucăm cât de bine putem și să dăm ce avem mai bun din noi.

Îl avem în dubiu pe Oanea, are o problemă la gambă și nu știm încă dacă va fi apt sau nu. Astăzi a ieșit și Tudor Călin cu o mică problemă și cam atât. Dar cred că vor fi disponibili, sper. Astăzi nu a făcut antrenament (n.r. – Cătălin Oanea), o să încerce mâine să facă. Iar în rest toată lumea e ok (…) Alin Ignea e disponibil.

Exact, Slatina e cam în situația lui Șelimbăr, și ei am văzut că s-au bucurat, au scăpat matematic. Probabil ei au obiectivul ăsta, să scape matematic. Noi ne agățăm de ăla 1% cât mai este. Chiar vrem să terminăm cu demnitate campionatul ăsta, chiar dacă va fi să retrogradăm. Măcar să lăsăm o impresie bună pe finalul acesta de sezon.

Cred că voi schimba, și cu accidentările care sunt, voi fi nevoit să schimb. Dacă Oanea nu va fi disponibil, atunci clar se schimbă puțin sistemul defensiv, probabil voi juca cu patru pe linia de fund”

Fabian Marincu, jucător Politehnica:

”Suntem conștienți că va fi un meci foarte greu cel cu Slatina și vom merge acolo motivați, să luăm cele trei puncte și să jucăm fotbal.

(Mai speri?) Da, până în ultimul moment. De ce nu?

Va fi un meci complicat pentru noi, dar încercăm să dăm maximum.

Să sperăm, avem o comunitate de fani foarte frumoasă și ne-au însoțit peste tot în țară.

(Tranziția de la juniori la Liga 2) A fost la început mai grea, dar apoi am reușit să mă obișnuiesc ușor ușor și sper să continui tot așa și să fac față mult mai bine decât o fac în momentul de față”