Politehnica Timișoara se deplasează în etapa a VI-a pe terenul liderului la zi, FC Turris Turnu Măgurele. Meciul va avea loc sâmbătă, 7 septembrie, ora 11:00, pe stadionul Municipal din Târgu Măgurele.

Echipa nou promovată în acest sezon de liga a II-a are un început de sezon perfect, bifând cinci victorii în primele cinci etape.

©️ Politehnica Timișoara

Mugur Gușatu, antrenor Politehnica Timișoara: „Este o onoare pentru mine să antrenez la Timișoara, în locul în care m-am simțit cel mai bine din punct de vedere fotbalistic și am venit cu mare încredere la clubul cel mai iubit din Banat. Avem mari speranțe de la acest joc, cu toate că am sosit în cadrul Politehnicii într-un moment neprielnic. Am încredere în băieți și în stafful tehnic că vom aborda meciul cu maximă responsabilitate. În primele zile m-a interesat ca băieții să conștientizeze că vreau altceva de la ei și, nu în ultimul rând, să aibe din nou încredere în forțele proprii. Jucăm cu prima clasată după cinci etape, o echipă care s-a întărit în ultimele zile, dar asta nu înseamnă că vom fi dinainte învinși. Băieții au făcut cunoștință cu viziunea mea asupra fotbalului și sunt pregătiți să transpună în teren ceea ce le-am transmis. Cert este că echipa care se sacrifică mai mult într-un joc de fotbal are câștig de cauză, iar eu mă bazez pe acest considerent în meciul de sâmbătă.”