Echipa de fotbal Politehnica Timișoara va juca, sâmbătă, în etapa a 9-a a play-off-ului Ligii a III-a. Este ultima rundă din play-off.

Adversar va fi Phoenix Buziaș, iar meciul va avea loc de la ora 18, pe stadionul Electrica.

În cele două partide din sezonul regulat dintre cele două grupări, scorul a fost 0-0, doar că partida de la Carani a fost omologată 0-3, la ”masa verde”. Iar în primul meci din play-off, tabela a arătat din nou egal, 2-2. Poli a câștigat, în sfârșit, contra echipei din stațiunea timișeană, în Vinerea Mare, 3-2 la Carani. Buziașul este echipa care i-a eliminat pe alb-violeți din Cupa României, 2-0 după prelungiri, la Lugoj, în primul meci oficial al acestui sezon.

În clasament, Poli se află pe locul 2, cu 51 de puncte. FC Bihor este lider, cu 66 de puncte. Este singura echipă încă neînvinsă dintre cele 100 care au luat startul în acest sezon al Ligii a III-a! Pe poziția a 3-a se află CSC Peciu Nou, cu 43 de puncte, iar pe 4, Phoenix Buziaș, cu 37 de puncte. Ierarhia celor patru echipe nu va mai putea fi schimbată în ultima etapă.

Săptămâna viitoare va avea loc primul tur al barajului de promovare în Liga a II-a. Ambele tururi de baraj se vor disputa în manșă dublă.