Nu putem rămâne indiferenți la nevoia de sânge din centrele de transfuzie și tocmai pe acest considerent am decis împreună cu Asociația suporterilor timișoreni “Druckeria” să pornim o campanie prin intermediul magazinului clubului nostru.

Sângele înseamnă viață, iar viitorul este incert pentru toată lumea. Putem fi noi în nevoie de transfuzii, prietenii noștri, părinții sau un apropiat al familiei. Implicarea socială în acest domeniu ar trebui să primeze pentru fiecare cetățean.

Având în vedere argumentele menționate mai sus, începând de astăzi până în 31 decembrie 2020 demarăm acțiunea intitulată “Sânge violet pentru viață!”.

20% reducere la orice produs din magazin

Persoanele care au donat sânge beneficiază în această campanie de 20% reducere la orice produs din magazinul nostru aflat la căminul 1MV (lângă stadionul Știința; în spate la Park Place). Tot ce trebuie să faceți e să vă prezentați la shop cu buletinul și o justificare că ați donat sânge, iar reducerea de 20% se aplică pe loc produselor dumneavoastră.

Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara se află lângă Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara pe str. Martir Marius Ciopec 1.

Fii responsabil! Donează sânge! Salvează vieți!