Echipa de fotbal Politehnica Timișoara va juca, sâmbătă, în etapa a 16-a a Ligii a III-a, în prima partidă oficială a anului. Adversar va fi Gloria Lunca Teuz Cermei, iar meciul va avea loc de la ora 15, pe stadionul Electrica.

Alb-violeții au o lungă listă de indisponibili. Căpitanul Bocșan și Pureca sunt suspendați, Marincu va lipsi din motive medicale, iar Huminic și Careba sunt accidentați pe termen lung. În tur a fost 1-0 pentru timișoreni.

Poli se află pe locul 2 în clasament, cu 30 de puncte și un golaveraj de 36-14. FC Bihor este lider, neînvinsă, cu 37 de puncte, pe 3 se află CSC Peciu Nou, cu același punctaj ca și Poli, dar golaveraj inferior, iar pe 4, ultimul loc calificant în play-off, se găsește Progresul Pecica, 28 de puncte. Cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat, doar FC Bihor este calificată matematic în play-off, fază în care ultimele patru clasate (echipele din Cermei, Periam, Socodor și Ineu) nu mai au șanse de a ajunge. Cermeiul se află pe 7, cu 12 puncte.

În pauza de iarnă, Poli a susținut nu mai puțin de opt meciuri de pregătire, toate pe teren propriu, dar niciunul pe stadionul Electrica. Cinci partide au fost câștigate, două s-au terminat remiză, iar una a fost pierdută.