Cu exact 3 săptămâni înainte să împlinească 17 ani, Sebastian Avramescu și-a făcut debutul la seniori, în partida disputată de Politehnica Timișoara împotriva echipei CS Socodor.

Transferat la juniorii Politehnicii în anul 2021, Sebi a fost trimis pe teren de antrenorul Paul Codrea în minutul 67 și a avut deja ocazia să simtă pulsul și vibrația peluzei, la finalul partidei încheiate cu victoria clară a alb-violeților.

Entuziasmat, fericit și foarte încrezător în el, Sebi ne-a lăsat un mesaj după meciul de debut:

„Sunt foarte bucuros că am debutat la seniori, pentru Poli, un club cu o tradiție imensă. Este un prim pas important în cariera mea, care mă motivează și mai mult și sper să nu mă opresc aici, fiindcă mai am mult de muncit. Vreau să le mulțumesc foștilor mei antrenori de la Caransebesș Ion Bica, Toma Peica și Rivelino Sbenghea, de la clubul la care m-am format, dar și antrenorului Cristi Gălan care a avut mereu încredere în mine și m-a susținut mereu, iar în prezent actualilor antrenori Cistian Petcu și Ionuț Vucea care mi-au acordat tot sprijinul și au avut un rol esențial în debutul meu la echipa mare, cu ajutorul lui Dumnezeu și foarte multă muncă să am cât mai multe reușite în tricoul alb-violet. Hai Poli!”

Felicitări Sebi și să ai parte de multe clipe memorabile, în tricoul Politehnicii!