Clubul nostru dorește să anunțe despărțirea de Sergiu Bumbu, cel care a ocupat funcția de director de imagine al Politehnicii în ultima jumătate de an. Îi mulțumim pentru toată implicarea de care a dat dovadă în această perioadă și îi urăm mult succes în noua provocare pe care o are în față, poziția de director sportiv a formației de tradiție Dacia Unirea Brăila.

Funcția de director de imagine al clubului Politehnica Timișoara va fi preluată, începând de astăzi, de către Sebastian Novović, președintele Asociației Suporterilor Timișoreni ”Druckeria” și un om care a fost implicat în tot ceea ce înseamnă Poli încâ de la începuturile proiectului nostru. Născut pe 26 decembrie 1987, la Timișoara, Sebastian este licențiat în Jurnalism și Publicitate și s-a ocupat în ultimii opt ani, alături de colegii din Druckeria, de managementul clubului alb-violet.

”E o nouă provocare pentru mine și sper ca din noua poziție să fac cinste Politehnicii. Prin tot ce am realizat împreună în acești ani am ridicat ștacheta foarte sus, iar acum e de datoria noastră, a tuturor, să o menținem acolo, ba chiar să o ridicăm o treaptă. Sper să fim capabili ca în această perioadă dificilă pe care clubul o traversează să rămânem la fel de conectați cu suporteri, de dedicați lor, să le ascultăm propunerile și să le punem în practică. Avem foarte mult de muncă, însă posibilitățile sunt nelimitate. Hai Poli!”, ne-a declarat noul oficial al clubului.