| Încă începând din 2012 principalul lucru pe care l-a făcut Politehnica a fost să clădească încredere. Cu fiecare joc, cu fiecare pasă, cu fiecare gol, cu fiecare steag fluturat sau card de membru făcut am clădit relații pe o viață între clubul #albviolet, suporteri și parteneri.

Ne regăsim cel mai bine în motto-ul după care se ghidează cel mai nou partener important al Politehnica Timișoara – Sika Romania, subsidiara românească a companiei elvețiene Sika – „BUILDING TRUST”

Sika Romania devine sponsor al Politehnicii Timisoara pentru sezonul în curs, logo-ul companiei fiind prezent pe echipamentele purtate de Baietii in Ghete începând cu victoria de ieri, 0:2 în Ripensia Timișoara v. Politehnica Timișoara.

️ | Sika România a fost înfiinţată în 2002, iar incepând cu luna iunie 2008 a dat în folosinţă fabrica de aditivi de la Braşov – prima unitate de producţie Sika din România. În plus, Sika a inaugurat în acest an şi cea de-a doua fabrică din România, la Căpuşu Mare, judeţul Cluj, unde va produce atât mortare speciale, cât şi mortare folosite ca adezivi.