Centrul de Copii și Juniori Politehnica Timișoara face un nou pas spre performanță. Recent s-a parafat parteneriatul cu centrul medical de diagnostic, recuperare și prevenție în sportul de performanță Skor X Medical, din Timișoara. Colaborarea va avea ca scop oferirea celor mai bune soluții de refacere pentru toți sportivii tineri legitimați în cadrul clubului nostru, astfel încât randamentul oferit de ei la antrenamente și în cadrul competițiilor să fie la cel mai înalt nivel.

Centrul Skor X Medical oferă servicii de recuperare medicală, ortopedie și traumatologie sportivă, oxigenoterapie hiperbară, RMN și ecografie musculoscheletală. Totul sub supravegherea lui Adrian Gherovăț, fiziokinetoterapeutul echipei naționale de fotbal a României.

”Mă bucur mult pentru parteneriatul cu Politehnica Timișoara, un club de tradiție cu o academie foarte puternică. Dorim să le oferim tinerilor sportivi sprijinul de care au nevoie în carieră pentru a trece cu bine peste accidentări, astfel încât să se dezvolte și să ajungă să evolueze la un nivel de top.” (Adrian Gherovăț, partener Skor X Medical)

Mai multe detalii despre activitatea celor de la Skor X Medical puteți găsi pe pagina lor de Facebook, sau vizitându-i la cabinetul situat în Timișoara, pe str. Venus, nr. 35.

 

Cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni!