Astăzi a fost definitivat staff-ul cu care va colabora Cosmin Petruescu la Politehnica Timișoara, în sezonul 2017/2018. E vorba despre două reveniri în „famila” alb-violetă, cea a preparatorului fizic Remus Datcu și a antrenorului cu portarii Dragoș Picu.

Remus Datcu e unul dintre colaboratorii longevivi ai Politehnicii. A fost preparator fizic al echipei alb-violete din sezonul 2013/2014 (primul petrecut în Liga a IV-a) și până în vara anului trecut. Născut la 1 octombrie 1978, Remus Datcu e profesor universitar la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității de Vest.

Dragoș Picu e un nume care nu are nevoie de foarte multe prezentări în rândul antrenorilor cu portarii din România. Născut la 29 septembrie 1976, a activat, în ultimul deceniu, la Politehnica Timișoara, AEL Limassol, Dinamo Tbilisi, Viktoria Plzen și Dinamo Minsk, de fiecare dată fiind membru al staff-ului condus de Dusan Uhrin jr. A revenit în orașul de pe Bega în primăvara anului 2016, activând la Politehnica până în vara anului trecut.

Odată cu definitivarea lui, staff-ul Politehnicii Timișoara pentru viitorul sezon arată astfel: Cosmin Petruescu (antrenor principal), Antonio Foale (antrenor secund), Dragoș Picu (antrenor cu portarii), Remus Datcu (preparator fizic).