Politehnica Timișoara a învins pe teren propriu formația arădeană Progresul Pecica, scor 5-0 (3-0), în etapa a 8-a a Ligii a III-a.

David Popa a deschis scorul în minutul 31 din lovitură de pedeapsă, după ce Curescu a fost faultat în faţa porţii de E. Wild. Jucătorul oaspeţilor a văzut şi cartonaşul roşu la această fază. Robert Curescu a majorat diferenţa la 2-0 în minutul 33 după o acţiune personală. Iar peste alte două minute acelaşi Curescu, aflat la primele sale reuşite oficiale în alb-violet, a dus scorul la 3-0!

În repriza a doua echipa noastră a mai înscris de două ori. David Ciurel a făcut 4-0 în minutul 52. Pentru ca, scorul final, să fie stabilit prin autogolul lui Bănăţan (min. 84).

Cu ocazia acestui joc la Poli a debutat oficial şi Andrei Mura, în poziţia de atacant. El şi-a trecut în cont o bară transversală. În minutul 10 şi David Ciurel a trimis în bară. Au fost de asemenea şi primele minute stagionale pentru tânărul fundaş central Marco Lazăr (născut 2007!), care anul trecut debuta şi la nivelul Ligii a II-a.

Politehnica a acumulat 17 puncte din opt jocuri şi ocupă în continuare locul 2 în clasament.

Politehnica: Murariu – Haloş (54, Mura), Bocşan (cpt.; 76, M. Lazăr), D. Roşu, Taub (63, R. Ciurel) – Olariu, Pureca (63, M. Oprea) – Prună, D. Popa, D. Ciurel (54, Marincu) – Curescu. Antrenor: Paul Codrea.