Politehnica Timişoara îşi doreşte ca meciul de sâmbătă, cu Academica Clinceni, să se desfăşoare în cele mai bune condiţii posibile. Cum în ultima săptămână au căzut cantităţi însemnate de zăpadă la Timişoara, terenul de joc de pe „Ştiinţa” a fost complet acoperit de zăpadă. Astfel, clubul a făcut un apel către suporterii doritori să dea o mână de ajutor la curăţarea suprafeţei, o primă bucată fiind deja degajată de aseară.

Aproximativ 20 de suporteri, dar şi câţiva dintre fotbaliştii Politehnicii au trecut aseară pe la stadionul „Ştiinţa”, înarmaţi cu lopeţi, şi au început dificila operaţiune de degajare a suprafeţei de joc de zăpada depusă în ultima săptămână. S-a reuşit deja eliberarea unei porţiuni a terenului, însă e nevoie şi astăzi de forţe proaspete pentru continuarea „operaţiunii”.

Astfel că fanii care doresc să dea o mână de ajutor la deszăpezire sunt aşteptaţi şi astăzi, după ora 17:00, la stadion. „Fiecare poate veni în funcţie de timp, de ora la care iese de la serviciu. Un singur lucru e obligatoriu, să vină «înarmaţi» cu lopeţi!”, a declarat preşedintele AST Druckeria, Sebastian Novovic.

Politehnica Timişoara întâlneşte Academica Clinceni, în cadrul etapei a 24-a a Ligii a II-a. Partida a fost programată pentru sâmbătă, 10 martie, de la ora 12:30, fiind televizată de Telekom Sport. Vă reamintim, meciul din deplasare, cu Metaloglobus Bucureşti, care ar fi trebuit să se joace la finalul săptămânii trecute, a fost reprogramat pentru data de 28 martie, între jocul de acasă cu Hermannstadt şi cel de pe terenul lui CS Baloteşti.