Adrian Ţangulea este de astăzi jucătorul Politehnicii Timişoara. Atacantul bucureştean a semnat pe un an, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

Robert-Boby-Adrian Ţangulea s-a născut pe 20 octombrie 2001, la Bucureşti. A început fotbalul la Romprim Bucureşti şi a evoluat de la o vârstă fragedă şi la seniori, mai întâi pentru AS Olimpic Bucureşti (Liga 5). Şi-a finalizat junioratul la FC Voluntari. A evoluat pentru ilfoveni la nivelul Ligii 3 (Voluntari II) şi a debutat de asemenea în Liga I (într-un Voluntari – Clinceni 3-3 din decembrie 2020). A mai fost jucătorul celor de la Progresul Spartac şi AS Gloria Comana (Liga 4 Giurgiu).

„Am avut multe încercări, dar am continuat să mă ţin de treabă şi am sperat să ajung unde am ajuns, aici, la Politehnica Timişoara, unde am fost primit foarte bine. Timişoara este un oraş foarte frumos, cu o echipă foarte frumoasă, cu tradiţie, cu istorie, cu fani mulţi şi voi face tot posibilul să ajut această echipă şi să o ducem unde-i este locul”, Adrian Ţangulea

Bine ai venit la Politehnica, Adi!