În pauza compețională a sezonului de Liga a II-a 2019/2020, Tell Agency s-a alăturat în calitate partener bronze Politehnicii Timișoara.

Salutăm noul parteneriat încheiat cu Tell Agency și ne bucurăm de fiecare dată când societăți comerciale locale împărtășesc alături de noi, Politehnica Timișoara, principii solide.

Tell Agency este o agenție de marketing online, certificată Google Partner din Timișoara, specializatî în creare site-uri, optimizare SEO și strategii de marketing. Dacă ați încercat diverse metode de promovare şi înca aveți nevoie de construirea unei strategii, partenerii noştri pot vă vor ajuta prin a vă oferi consultanță, a crea un plan, a realiza o cercetare de piață sau chiar un focus grup pentru ca voi să porniți în cel mai bun mod.

Noii parteneri au înțeles de-a lungul anilor de experiență ce își doresc clienții și și-au dat silința să le ofere servicii pe măsură Da, pentru că asta își doresc clienții, o agenție de publicitate care să vină cu soluții pentru situațiile personalizate ale fiecăruia.

Tell Agency poate fi contactată prin următoarele mijloace:

Raula-Cătălina Huțan, Manager Tell Agency: ”Suntem bucuroși și mândri că am început un parteneriat benefic cu echipa Politehnica Timișoara.”

*****

Nu uitați! Până la 31 decembrie puteți susține Politehnica Timișoara FĂRĂ COSTURI SUPLIMENTARE. Scrie-ne un email la contact@sspolitehnica.ro pentru a afla mai multe detalii despre redirecționarea a 20% din impozitul pe profit al firmei tale.

În caz că doriți să vă alăturați ca partener al Politehnicii, vă rugăm să ne contactați prin mail la sebastian.novovic@sspolitehnica.ro sau sergiu.bumbu@politehnica.ro pentru a stabili o întalnire și a-ți prezenta oferta noastră de promovare. Obligatoriu înainte!