The Last Card
echipamentul oficial al Politehnicii Timișoara 2020 - 2022

“Nu contează ce cărți primești.
Contează cum îți joci mâna.”

Iar asta a fost povestea vieții noastre până acum. Nu ne-a interesat niciodată ce cărți primim de la dealer. Am încercat să ne jucăm întotdeauna cât mai bine mâna, pentru a ieși învingători. Uneori am blufat, alteori am pierdut, însă întotdeauna am jucat totul până la ultima carte. O dată la două veri Politehnica îmbracă haine noi, cu care înfruntă adversar după adversar, pentru onoarea acestui club mare al României. Pentru onoarea suporterilor poliști, pentru onoarea Timișoarei. De fiecare dată el ne poartă visele și speranțele de mai bine. Iar de data asta e un moment cât se poate de special.

Noul tricou al Politehnicii e un omagiu adus caruselului numit Politehnica în care ne-am urcat cu toții. E dedicat momentelor unice pe care le-am trăit până acum. Însă așa cum am spus-o mereu, cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni.

Îmbrăcați în acest tricou vom fi martorii unor borne în istoria clubului nostru. În el vom sărbători centenarul. În el vom aniversa zece ani de la renașterea Politehnicii. În el vom încrucișa armele cu adversarii, făcând totul pentru voi. Pentru armata de eroi a Politehnicii, alături de care nimic nu pare imposibil!

Tricoul ”The Last Card” e conceput de către Druckeria și a fost realizat cu ajutorul prietenilor noștri de la Westiment, din materiale de cea mai bună calitate. Conceptul vizual îmbină elementele arhitecturale de tip Secession, regăsite deseori pe clădirile Timișoarei, cu reprezentări grafice specifice cărților de joc (Inimă, Pică, Treflă, Romb). Stilul Secession, sau Jugendstil, cum mai e cunoscut, e caracterizat de linii curbe, ondulate, pline de ritmuri sincopate, precum ale unui laitmotiv muzical și amintește de una dintre cele mai bune perioade ale cetății noastre.

Alege-le pe amândouă. Ia cărțile în mână și joacă.

[products columns=”3″ orderby=”date” order=”DESC” ids=”15691, 15771, 15709″]

#unclubdiferit #thelastcard