I-ai urcat treptele de atâtea ori, purtând atâtea speranțe în suflet… Ai coborât aceleași trepte de atâtea ori, de multe ori cu ochii în lacrimi, de fericire sau de tristețe. Sunt aceleași scări pe care a pășit tatăl tău cu tine pe umeri, la primul tău meci…

E 1 mai, sunt 57 ani de bătrân ”Dan Păltinișanu” – EL MONUMENTAL. Nu e în formă de top acum, e bătrân și așteaptă vremuri mai bune, așteaptă să-și vadă din nou nepoții bucurându-se în tribune și pe teren. Dar azi dăm noi berea pentru el. Și pentru noi. Pentru POLI.

Punem la bătaie 57 de premii, câte unul pentru fiecare an al stadionului nostru, plus alte câteva în plus, de la noi. Tot ce trebuie să faci pentru a încerca să ne iei un premiu este să îți achiziționezi tichet la Tombola 1 MAI de pe shop-ul oficial Politehnica Timișoara și ești automat înscris la tragerea la sorți ce va avea loc pe 6 mai.

Un tichet la tombolă costă 15 lei și garantează o șansă de câștig. Achiziționează oricât de multe tichete dorești, vei avea cu atât mai multe șanse de câștig! Îndeamnă-ți și prietenii să facă la fel, ajuți Politehnica Timișoara în aceste vremuri tulburi pe care le trăim cu toții.

Ce poți câștiga? O grămadă de lucruri faine, de la produse promoționale cu Poli și Universitatea Politehnica Timișoara până la gadgeturi, ceasuri, papa bun de la Il Locale 338 și Măcelărie Tradițională sau, de ce nu, un kit pentru automatizarea porților culisante, oferit de prietenii noștri de la Spy Shop. În total punem la bătaie 72 premii, în valoare totală de 1000 EUR, iar lista lor completă poate fi găsită la sfârșitul articolului.

Câștigă cu Poli! Nimic mai simplu ▼

  • Intră pe sspolitehnica.ro/shop și achiziționează-ți un tichet de tombolă în valoare de 15 lei. Poți repeta achiziția de câte ori dorești, fiecare tichet cumpărat îți asigură o șansă în plus de câștig!
  • Distribuie-ne mesajul și provoacă-ți prietenii să participe la tombolă! Fiecare tichet cumpărat e un sprijin important pentru club în această perioadă dificilă din orice punct de vedere, dar în special financiar.
  • Urmărește canalele oficiale ale clubului. Lista completă a câștigătorilor va fi publicată pe site-ul oficial pe data de 6 mai, atunci când vom efectua extragerea. Te așteptăm printre câștigători!

 

Le mulțumim pentru sprijin prietenilor noștri care ne-au dat o mână de ajutor în organizarea Tombolei 1 MAI: Universitatea Politehnica Timișoara, Druckeria, Spy Shop, U-man, Il Locale 338, Măcelărie Tradițională.

 

Listă premii:

1 x Kit automatizare poartă culisantă Moovo LN432KM

1 x Tabletă Google Nexus 7

1 x Ceas Fossil FS4812

1 x Ceas Chronograph Skyline 2936

1 x Smartwatch LG G Watch

1 x Camera foto waterproof Volcom

1 x Tricou joc oficial Politehnica Timișoara

2 x Set filatelic de colecție (timbru, carte poștală, plic, coliță) – UPT 100

2 x Tricou polo UPT 100

2 x Stick USB Verbatim 64 GB

2 x Căști in-ear Panasonic

2 x Tricou MADE IN TM

2 x Șapcă MADE IN TM

3 x Fular Politehnica Timișoara

3 x Eșarfă Politehnica Timișoara

3 x Album de colecție Timișoara

3 x Rucsac laptop

3 x Tricou Eat.Sleep.Poli.Repeat – UPT

5 x Rucsac sport Politehnica Timișoara

5 x Ochelari soare Politehnica Timișoara

5 x Steag Politehnica Timișoara

5 x Pachet grill (6 mici, 2 costiță, 2 cârnăciori) – Măcelărie Tradițională

5 x Combo Il Locale 338 (o porție de paste și o pizza)

7 x Tricou UPT 100 Rectorat

8 x Stick memorie 16 GB UPT

 

#unclubdiferit