Politehnica Timișoara a fost învinsă în meciul disputat astăzi, la Buftea, cu CS Balotești. Alb-violeții au condus la pauză, prin golul marcat de Sorescu, în minutul 28, însă în partea secundă, Marciuc și Cl. Herea au înscris pentru gazde și au schimbat destinația celor trei puncte.

Antrenorul alb-violeților, Antonio Foale, spune că elevii săi nu au mai avut aceeași concentrare după pauză, deși consideră că și pe fondul unei reprize secunde mai modeste, o remiză ar fi fost echitabilă.

„Jocul a fost împărțit în două reprize diferite. Prima a fost una foarte bună pentru noi, însă cea de-a doua, din păcate, foarte slabă. Am intrat moi în teren după pauză, relaxați, am subestimat adversarul. Din acest motiv, au avut posibilitatea să ne atace, să vină peste noi, să își creeze ocazii și, în cele din urmă, să marcheze de două ori. Îmi asum acest eșec, pentru că nu am reușit să îi țin, la pauză, la fel de montați și de concentrați ca în prima repriză. Nu e un rezultat echitabil, pentru că am avut jocul în mână și chiar în repriza a doua am avut două șanse clare de gol. Din păcate, cei care au finalizat nu au ales soluțiile potrivite”, a declarat Foale.

Tehnicianul polist avertizase asupra pericolului unei relaxări imediat după victoria categorică de miercuri, 5-0 cu Metaloglobus București.

„Din păcate, nu am evitat ceea ce avertizam și înainte de meci. O victorie cu 5-0 se poate dovedi periculoasă, dacă nu reușești să îi ții pe jucători la fel de montați și de concentrați pentru următorul joc. De ce îți e frică nu scapi…”, a mai spus Foale.

După mai bine de o jumătate de săptămână petrecută în zona capitalei, jucătorii Politehnicii sunt, în sfârșit, în drum spre Timișoara. Următorul meci va avea loc vinerea viitoare, de la ora 15:00, pe „Știința”, cu CS Afumați.