Prin istoricul succes contra Petrolului (da, istoric pentru… istoria recentă a fotbalului timișorean), Politehnica a reușit prima victorie din acest an în meciuri oficiale (cinci astfel de meciuri). Și, totodată, prima după șase etape consecutive fără victorie. Pentru prima dată în acest sezon al Ligii a II-a, Poli marchează trei goluri într-un meci! Și nu mai este echipa cu cele mai puține goluri înscrise…

Antrenorul Petruescu a aliniat ieri nu mai puțin de șase titulari U22. Alți doi au intrat pe parcurs, inclusiv încă juniorul Jurj. Cele patru rezerve nefolosite au fost toți juniori, trei dintre ei U16!

La meci au asistat în jur de 4.000 de spectatori, care, dirijați de admirabila Peluză Sud, au creat o atmosferă incredibilă.

La petroliști, de remarcat prezența în teren a veteranului fost internațional Laurențiu Marinescu și a internaționalului de tineret Robert Moldoveanu.

Unul dintre observatorii meciului a fost Teodora Albon, cunoscuta fostă arbitră de fotbal, care a condus la centru finala Ligii Campionilor 2013 la fotbal feminin.