Trei juniori, performeri din cadrul Academiei Politehnica Timişoara, au semnat astăzi primele lor contracte de jucători profesionişti cu clubul nostru. Denis Boariu şi Răzvan Erceanu au semnat pe trei ani de zile, în timp ce Armin Mada şi-a pus iscălitura pe o înţelegere valabilă pentru următoarele două sezoane.

Denis Boariu s-a născut pe 3 aprilie 2006, la Timişoara. Talentatul mijlocaş ofensiv a evoluat în sezonul trecut atât pentru Politehnica U16, cât şi pentru formaţia U17, ambele implicate de asemenea în Liga Elitelor. A fost totodată convocat la acţiuni de selecţie ale reprezentativelor naţionale juvenile ale României.

Răzvan Erceanu s-a născut pe 25 aprilie 2006, la Drobeta-Turnu Severin. Mijlocaşul lateral s-a pregătit deja în sezonul trecut alături de seniori, a fost om de bază la Politehnica U16, calificată în play-off-ul Ligii Elitelor, şi a mai jucat pentru formaţia noastră U17 pregătită de Alin Paleacu.

Armin Mada s-a născut pe 15 noiembrie 2005, la Timişoara. Acoperă poziţiile de fundaş central şi mijlocaş defensiv. A fost convocat la lotul naţional U16 anul trecut iar în ediţia 2021-22 de campionat a evoluat inclusiv în Liga Elitelor U19 pentru Politehnica.

Toţi trei sunt în continuare în atenţia echipei de seniori, fiind prezenţi şi la reunirea lotului în această vară.