”Avem un drum și nu ne vom opri, avem un vis și nu ne vom trezi!”. Suntem o echipă care joacă cu suflet, pentru suporteri, iar sloganul ce transpune perfect ambiția noastră le-a plăcut foarte mult celor de la UBER. Le-a plăcut pasiunea pe care o punem în tot ceea ce facem, și asta încă de prima dată când ne-am întâlnit. Avem în comun dragostea pentru Timișoara, ambiția și mentalitatea de învingători, așa că am decis să pornim împreună la drum în noul sezon. Dragii noștri timișoreni, ne bucurăm să vă anunțăm că UBER devine partener al Politehnicii Timișoara!

Politehnica Timișoara a început să își scrie povestea în vara anului 2012, după dispariția vechiului club, printr-un parteneriat dintre Universitatea Politehnica Timișoara, una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ superior din România, și Asociația Suporterilor Timișoreni ”Druckeria”, care sprijină activitatea suporterilor poliști.

”Obligatoriu înainte! Tot înainte!”, este motto-ul care ne-a ghidat pe parcurs. Am plecat la drum împreună în liga a V-a și, după 170 de meciuri oficiale, suntem pregătiți pentru un nou sezon, de această dată în Liga a II-a. În cele 5 sezoane disputate până acum am înregistrat 122 de victorii și am marcat 514 goluri, rezultate impresionante pe care le punem pe seama legăturii speciale care există între tribună și teren, precum și ambiției ”Băieților în ghete”, care poartă tricoul alb-violet cu onoare și cu multă responsabilitate.

Politehnica Timișoara este mai mult decât un club de fotbal. Este echipa suporterilor, aflată în inimile timișorenilor de pretutindeni. Meci de meci, stadionul răsună de ovațiile suporterilor noștri, mândri de echipa lor. Iar lupta continuă pe care am dus-o, jucători și suporteri deopotrivă, a fost un model pentru alte grupuri care au ales să își reînvie cluburile de tradiție defuncte. Așa au renăscut, printre altele, Voința Sibiu, FC Argeș sau FC Vaslui.

“Parteneriatul cu UBER ne onorează și ne face să ne dorim mai mult pentru Politehnica în perioada ce urmează. Avem o datorie morală față de toți oamenii care cred în noi și sperăm ca în acest sezon să arătăm forță, atât în teren cât și în afara lui. Brandul UBER e unul extrem de cunoscut la nivel mondial la momentul actual, iar faptul că ei au dorit să își asocieze numele cu cel al Politehnicii Timișoara și al Universității Politehnica Timișoara demonstrează că pașii pe care i-am făcut până în acest moment sunt cei corecți. Înainte Politehnica!”, a declarat Marius Cociu, Manager General Politehnica Timișoara.

Iar povestea se scrie acum! Mai puternici ca oricând, ne pregătim de un sezon în forță și avem ca obiectiv clasarea pe locurile 1-5 din Liga a II-a. Suntem convinși că nu vom dezamăgi și ne bucurăm că punem cărămizile unor parteneriate solide. Sezonul acesta UBER este trup și suflet alături de alb-violeți, iar sâmbătă ne vedem în tribunele Stadionului Știința ca să susținem ”Băieții în Ghete” la meciul de deschidere al sezonului pe teren propriu: Politehnica Timișoara – F.C. Argeș.

Hai la meci cu UBER! Dacă nu ai încercat serviciul până acum, fă-ți cont pe Uber.com/App, introdu codul promoțional avemundrum, iar prima ta cursă e gratuită, în limita a 25 de lei

UBER și POLI pornesc împreună la drum în noul sezon