Echipa de fotbal Politehnica Timișoara a remizat în etapa a 10-a a Ligii a III-a. A fost 0-0 cu Phoenix Buziaș, în deplasare, la Carani, pe o vreme cu vânt puternic și ploaie.

Cele mai mari șanse ale oaspeților au fost ale lui Marincu (șut scos de portar de sub transversală, în min. 15) și nou-intratul Mura (după o acțiune personală, în min. 62), în timp ce Buziașul a avut, în prima repriză, o bară.

Phoenix a beneficiat de un penalty acordat la o intervenție a lui Haloș, dar Murariu a parat execuția căpitanului Nicolescu, fost jucător la Poli. Era min. 90+9, iar imediat după aceea s-a fluierat finalul!

Atât conducătorul Pantilimon, cât și antrenorul Codrea au contestat maniera de arbitraj și acordarea penalty-ului, ultimul primind cartonașul galben.

Politehnica: Murariu – Haloş, Bocşan (c), Vlaicu, R. Ciurel – Prună, I. L. Rotariu (88, Paşcalău), Olariu – Marincu (60, Mura), D. Popa, Curescu (69, Tudoran; 88, D. Ciurel). Antrenor: Paul Codrea.

Pureca a fost suspendat, iar Tudoran, nou-intrat, a fost ulterior înlocuit, din cauza unei accidentări. Una dintre rezerve a fost Denis Tătaru (n. 2006), junior din propriul centru, fiul fostului fundaș central al Politehnicii din 1998, Petre Tătaru.