Echipa de fotbal Politehnica Timișoara a remizat în etapa a 13-a a Ligii a III-a. A fost 1-1 (0-1) în derby-ul cu FC Bihor, la Oradea, meci disputat pe un gazon imposibil.

Gazdele, cu ex-poliștii C. Jurj și B. Vasile titulari, au deschis scorul încă din min. 7, prin Chitaș, care a pătruns în careu și a șutat din lateral stânga. În min. 28 și 45+3, orădenii au ratat două șanse de a-și majora avantajul. În min. 54 și 62, Murariu apără la noi ocazii bihorene. Paul Codrea primește cartonaș galben (min. 70), la o fază la care oaspeții au solicitat penalty, în urma intervenției portarului la D. Popa. Poli reușește egalarea în min. 74, când Curescu pleacă pe contraatac, intră în careu și trimite la colțul lung. În minutele de prelungiri, ambele echipe caută golul victoriei, iar gazdele au rămas în inferioritate numerică, Gunie fiind eliminat.

Poli obține un punct extrem de prețios, după un meci de mare luptă, în fața unui adversar mai experimentat și mult mai susținut de către comunitatea locală.

Galeria polistă a făcut deplasarea, ca la toate meciurile oficiale din acest sezon, și-a încurajat permanent favoriții și ne-a amintit tuturor cât de frumoasă era atmosfera pe stadioanele din România în urmă cu vreo două decenii.

Politehnica: Murariu – Haloș, Bocşan (c), Vlaicu, R. Ciurel – Rotariu, Pureca, Olariu (65, Oprea) – Prună (58, Marincu), D. Popa, Curescu (85, D. Ciurel). Rezerve: Miklos – Tătaru, Adam, Miclăuș, Roșu, Pașcalău. Antrenor: Paul Codrea.

Ștefan Miclăuș este junior din propria pepinieră, de la grupa n. 2006 (U18).