După Cristian Dros, Politehnica a mai legitimat în această iarnă un jucător internațional din R. Moldova. Este tot defensiv și de zonă centrală, și are de asemenea și cetățenie română. E vorba de Radu Rogac, născut la 7 iunie 1995, la Bălți.

El a jucat, ca și Dros, la Zaria Bălți, cei doi fiind colegi. Rogac a mai evoluat la CF Ungheni, Petrocub Hîncești, iar în străinătate, la Dinamo Samarqand și, în sezonul de toamnă al anului trecut, la Tarxien Rainbows, în prima divizie din Uzbekistan, respectiv Malta.

Este fundaș central, a fost internațional U19 și U21, iar la 27 ianuarie 2018 a debutat și în naționala A, ca titular (schimbat la pauză) în amicalul contra Coreei de Sud (0-1 pe teren neutru, în Turcia), prima partidă susținută anul trecut de reprezentativa de seniori a țării românești de la est de Prut. Mai are o selecție, la 26 februarie 2018, intrând la pauză în amicalul cu Arabia Saudită (0-3 în deplasare).

În cupele europene, a fost rezervă în câteva meciuri din Liga Europa (inclusiv în sezonul actual, pentru Petrocub). În acest sezon a jucat 8 meciuri în prima ligă din Malta.

Rogac a semnat cu Politehnica pentru o perioadă de doi ani.