Echipa de fotbal Politehnica Timișoara a câștigat la scor în etapa a 11-a a Ligii a III-a, după un nou meci superb făcut, așa cum deja tinde să devină o obișnuință, pe teren propriu.

A fost 6-1 (3-1) cu Șoimii Lipova, candidată la calificarea în play-off! După ce oaspeții au deschis scorul (Petruț, min. 11), Pureca a adus egalarea (min. 25). Apoi și-a intrat în rol golgeterul polist David Popa. El a reușit un hat-trick. Primele două goluri au fost din penalty-uri transformate în decurs de doar două minute (36-38), apoi în min. 59, din acțiune. Între timp, în min. 45+3, Șoimii rămăsese în 10, Șimăndan fiind eliminat. Au mai înscris Marincu, nou-intrat (min. 78), și Prună (min. 90). Imediat după fluierul final a fost o altercație între jucători ai celor două echipe.

La oaspeți, noul intrat Blickling a trebuit înlocuit după doar 12 minute, pentru că a suferit o fractură la braț, iar rezerva de portar, Ovidiu Pașcalău (41 de ani!) e chiar tatăl lui Patrick Pașcalău, atacantul introdus pe parcurs la Poli! Antrenorul Șoimilor, Cristian Todea, a fost suspendat. La Poli a debutat Denis Tătaru (n. 2006), junior din propriul centru, fiul fostului fundaș central al Politehnicii din 1998, Petre Tătaru. Nu s-a putut conta pe D. Ciurel (suspendat) și Tudoran (accidentat), în timp ce la Taub s-a renunțat.

Politehnica: Murariu – Haloș, Bocşan (c) (71, D. Tătaru), Vlaicu, R. Ciurel – Prună, Pureca (79, Adam), Olariu – Curescu (64, M. Oprea), D. Popa (71, P. Pașcalău), Mura (64, Marincu). Rezerve: Miklos – Rotariu, D. Roșu. Antrenor: Paul Codrea.