Politehnica Timișoara continuă seria meciurilor de verificare, pentru ca toți jucătorii din lot să aibă ritm competițional. Alb-violeții se vor întâlni din nou cu tinerii de la Centrul Național de Pregătire din Timișoara, într-un joc ce se va desfășura miercuri, 15 august, de la ora 19.00, pe stadionul „Știința”.

Cele două formații s-au întâlnit și săptămâna trecută pe terenul din spatele Facultății de Mecanică, jocul terminându-se la egalitate, 2-2. Pentru alb-violeți au punctat Romeo Bănică și Adrian Bedea.

„Mi-aș dori ca și în următoarea perioadă, cel puțin până intrăm în plin campionat, să mai facem câteva meciuri de pregătire. E clar că la meciurile oficiale nu pot juca decât 11 jucători, plus maximum trei de pe bancă, astfel încât cei care nu prind minute în campionat trebuie să aibă ritm de joc”,spunea săptămâna trecută antrenorul Politehnicii, Cosmin Petruescu.

Politehnica se pregătește de un nou joc pe teren propriu în campionat. În runda a 3-a a eșalonului secund, timișorenii vor primi vizita Luceafărului Oradea. Partida va avea loc duminică, de la ora 18.00, pe stadionul „Dan Păltinișanu”.