Politehnica Timişoara revine în acest start de sezon pentru a patra oară în sud-estul ţării. După partidele de campionat de la Călăraşi, Techirghiol şi Bucureşti, alb-violeţii joacă acum pe terenul revelaţiei Unirea Slobozia pentru un loc în optimile Cupei României!

„Ne aşteaptă din nou o deplasare lungă şi grea. Cu o echipă, Unirea Slobozia, bună a campionatului, cu un parcurs foarte bun până acum şi bineînţeles că nu vom avea un meci uşor… Din păcate ultimul joc ne-a lăsat din nou un gust amar, un joc pe care puteam să-l gestionăm cu totul altfel, dar din păcate ne-am văzut iar învinşi pe final. Nu avem cel mai bun moral în acest moment, dar trebuie să trecem peste, jucătorii sunt puternici şi până la ora jocului din Cupă sper să-şi revină. Luăm în serios meciul şi adversarul şi vom încerca să aliniem cea mai bună echipă pentru acest joc”, a declarat Dorin Toma, antrenorul principal al Politehnicii.

„Normal că în meciurile de Cupă mai dăm minute şi altor jucători, dar pentru noi important este să trecem cât mai repede peste aceste eşecuri survenite în ultimele minute şi să facem un joc bun şi să omogenizăm, de asemenea, lotul. Vom face schimbări doar dacă sunt probleme la anumiţi jucători sau dacă unii se resimt după jocul din campionat”, a precizat tehnicianul alb-violeţilor.

Sebastian Serediuc şi Denis Radu au rămas absenţele medicale certe din echipa noastră, în timp ce alţi jucători au acuzat mici probleme, dar se speră în recuperarea lor până la ora partidei. Alb-violeţii vor efectua deplasarea în această seară pe calea aerului.

Partida Unirea Slobozia – Politehnica Timişoara se dispută mâine, 22 septembrie, de la ora 16.30, în 16-imile de finală ale Cupei României. În faza anterioară ialomiţenii au depăşit-o pe CS Năvodari cu 6-0, în timp ce alb-violeţii au trecut de Şoimii Lipova cu 2-1. Ambele echipe au evoluat pe terenul formaţiilor de Liga 3. În campionat formaţia pregătită de Adrian Mihalcea ocupă locul 7, cu 12 puncte.

Foto: Cristian Roger Neteda