Politehnica a obținut, pe terenul sintetic de la Baza Politehnica nr. 2, o nouă victorie în amicalele iernii. A fost 2-1 (2-0) cu Șoimii Lipova.

Ambele goluri ale gazdelor s-au marcat în prima repriză. Autori, Axente (14) și Al. Munteanu (27), ultimul punctând în premieră pentru alb-violeți. În min. 91, B. Vasile a șutat în transversală. Șoimii au reușit golul de onoare la ultima fază a partidei, în min. 100, prin Codoban. La Poli a debutat ultima achiziție, Sergiu Popovici.

Meciul s-a disputat pe durata a două reprize de câte 50 de minute.

Dros, Motreanu (accidentați) și Borbei (la naționala U17) nu au fost folosiți.

Politehnica: M. Contra – Jurj, Mera, Scutaru, Cherecheş – D. Codrea, Ignea – Săulescu, Trip, Al. Munteanu – Axente. Au mai jucat: Murariu, D. Radu, Manea, Al. Pop, Sofran, Vidrăsan, Coadă, B. Vasile, S. Popovici, Pintea, Cristodulo.

După meci, antrenorul Octavian Benga a declarat: „Am mai terminat un penultimp test cu o echipă foarte bună de Liga a III-a. Sunt mulțumit în mare parte de acest antrenament. Ne-am creat foarte multe situații de a marca, dar din păcate am ratat unele ocazii rarisime. Am să le cer jucătorilor să fie mai concentrați și mai responsabili pentru că în meciurile oficiale din Liga a II-a adversarii nu te vor ierta. Pun aceste ratări și pe o lipsă de prospețime. Mai avem 2 săptămâni până începem și vom lucra astfel încât echipa să aibe o vigoare crescută. Legat de noul transfer, venirea lui Popovici: este un jucător pe care mi l-am dorit foarte mult. Am fost în contact cu el în ultimele 2 luni și chiar am devenit la un moment dat stresant pentru el. Prin venirea lui am adus un plus de valoare, de experiență. A venit în pragul nostru salarial și vreau să îl felicit pe această cale!”