Politehnica Timişoara a câştigat jocul din deplasare, de la Carani, cu CS Phoenix Buziaş, din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 3, scor 3-2. Prin acest rezultat, primul succes în duelurile oficiale cu echipa antrenată de Cosmin Petruescu, alb-violeţii şi-au asigurat prezenţa în semifinalele barajului de promovare de pe poziţia secundă a Seriei 8.

David Popa a deschis scorul în minutul 21 în urma unui penalty acordat la intervenţia portarului gazdelor asupra lui Pamfile. Buziaşul a egalat dintr-o altă lovitură de pedeapsă, în minutul 24, când Chistrugă a căzut de lângă Bocşan. Grancea a înscris pentru 1-1 de la punctul cu var. În repriza secundă Poli a trecut din nou în avantaj în urma eurogolului marcat de Olariu (59). Dar din nou, la două minute distanţă, Phoenix a egalat prin Chistrugă. Ultima reuşită a venit în urma unui nou penalty, acordat la Curescu, protagonist al mai multor acţiuni şi astăzi. Acelaşi David Popa a stabilit astfel scorul final în minutul 78.

Politehnica a acumulat 50 de puncte şi nu mai poate fi ajunsă din urmă. Marţi, de la ora 18, pe „Electrica”, un nou joc acasă cu CSC Peciu Nou.

Politehnica Timişoara: Murariu – Haloş, Bocşan (cpt.), A. Vlaicu, R. Ciurel – Prună (89, Marincu), Pureca, Olariu – Curescu, D. Popa, Pamfile (63, Istratie). Rezerve: Mikloş – D. Roşu, I. L. Rotariu, D. Ciurel, Adamcsik, M. Oprea şi Sfichi. Antrenor: Paul Codrea.