Echipa de fotbal Politehnica Timișoara a câștigat cu 1-0 (0-0), duelul cu CSC Peciu Nou, în etapa a 18-a a Ligii a III-a (ultima a sezonului regulat).

Alb-violeţii au controlat jocul în cea mai mare parte a timpului. Golul care a decis jocul a fost marcat în min. 63, în urma unui şut al lui Daniel Olariu, deviat în propria poartă de Michel Rosenblum, aflat lângă David Popa.

Stadionul Electrica a fost aproape plin. Peste o săptămână, în prima etapă a play-off-ului, cele două adversare de azi se reîntâlnesc, în aceeaşi locaţie.

Politehnica: Murariu – Haloş, Bocşan (c), Vlaicu, R. Ciurel – Prună (87, M. Oprea), Pureca, Olariu (80, Rotariu) – Curescu (80, Mura), D. Popa, Pamfile (90+3, Istratie). Antrenor: Paul Codrea.

Paul Codrea, antrenorul Politehnica Timișoara:

„Într-adevăr a fost un meci echilibrat, aşa cum ştiam, cum l-am pregătit, ştiam că Peciu formează o echipă bună, compactă, nu-ţi dă multe spaţii. Dar am pregătit meciul ca să avem răbdare. S-a dovedit că până la urmă am reuşit să găsim breşa şi să câştigăm. Într-adevăr a fost şi un meci de luptă puţin, un derby local. Eu vreau să-i felicit pe cei din Peciu pentru că în meciul tur ne-au bătut meritat, acum cred că am câştgat noi meritat. Mai urmează trei meciuri cu ei, deci cred că o să ne plictisim unii de alţii. Sperăm în continuare să menţinem locul 2, nu va fi uşor, dar încercăm. Meciul acesta e un semnal bun pentru noi”