Echipa de fotbal Politehnica Timişoara a învins în manşa secundă din turul I al barajului de promovare în Liga a II-a, scor 1-0 (1-0), pe terenul celor de la CSC Ghiroda şi Giarmata Vii. Rezultatul a fost însă insuficient pentru calificarea în finală după eşecul din tur (0-2).

Singurul gol al partidei a fost marcat de Bogdan Istratie, cu un şut pe jos în minutul 39. A fost totodată primul gol pentru echipa noastră al atacantului titular astăzi. Poli putea să egaleze situaţia la general în minutul 60, dar David Popa a trimis pe lângă poartă din penalty. Lovitura de pedeapsă a fost acordată în urma unui fault asupra lui Curescu.

Politehnica: Miklos – Haloş, Bocşan (cpt.), R. Ciurel, Pamfile (81, Vlaicu), Marincu (65, Bărbuţ), I. L. Rotariu, Olariu, Curescu (87, Prună), Istratie, D. Popa. Rezerve: Murariu – M. Oprea, Pureca, Adamcsik, Sfichi şi Avrămescu. Antrenor: Paul Codrea.

„În primul rând îi felicităm, pentru că este sport. Le urăm succes mai departe, dar sincer consider că echipa mai bună a fost eliminată. Şi în meciul tur, chiar dacă nu am făcut un meci grozav, am avut cinci-şase ocazii de gol. Astăzi nu mai zic. Din păcate fotbalul e crud câteodată, e nedrept, dar trebuie să-l acceptăm. E sport, trebuie să-l acceptăm. Nu am ce să le reproşez băieţilor azi, au fost minunaţi, cred că aşa dăruire nu am văzut niciodată la ei. Ca în meciul ăsta. Echipa are viitor. Vom vedea. Sperăm să rămânem compacţi şi să mergem mai departe. Nu e uşor de digerat, dar poate înfrângerea asta ne va ajuta pe viitor… şi înainte de penalty am avut în prima repriză ocazii, şi în a doua. Şi în portar, pe lângă bară. Asta e, trebuie şi un pic de noroc în sport. Dacă nu ai un pic de noroc, vedem şi la Real Madrid, că e dominată de adversar şi totuşi reuşeşte să câştige. Mergem înainte, le mulţumesc băieţilor pentru acest sezon, au fost minunaţi, nişte caractere deosebite, nu mi-au creat probleme. Au fost disciplinaţi, cuminţi, caractere frumoase. Încheiem din păcate cu o victorie amară, dar măcar le-am oferit o victorie suporterilor!”, Paul Codrea, antrenor principal Politehnica Timişoara